Geen zorgen meer over de zorg

Ik heb als ontwerper een organisatie opgericht. Zorg Spot zet zich in om meer inzicht te kunnen bieden in de informatie en communicatie van de zorgsector richting de patiënt. Zorg Spot streeft ernaar om een app te ontwikkelen, zodat burgers geen zorgen meer hebben over de zorg.

Met maar liefst een 9, 10 en een 10 ben ik Cum Laude afgestudeerd als Grafisch Ontwerper aan de kunstacademie (AKV St.Joost) in Breda.

Het ontwerp

Door de animatie wil ik zorginnovators inspireren en activeren om samen te werken. De animatie heeft als doel om een beweging op gang te brengen. Ik wil mensen verbinden. Ik wil het onmogelijke mogelijk maken. Samen gaan wij de zorg inzichtelijk maken. Mijn ambitie is om – samen met verschillende experts – een tool te ontwikkelen, waarbij je als patiënt 24/7 inzicht hebt in jouw eigen gezondheidszorg. Een systeem waarbij de patiënt de regie heeft i.p.v. de zorgaanbieder(s). De website is bedoeld om op een informatieve manier te laten zien waar de organisatie voor staat, wat we willen doen en wat we willen bereiken. Met een duidelijke Call-To-Action om samen te werken. Samen kunnen wij een zorgeloze zorg ontwikkelen.

Ga naar: www.zorg-spot.nl

Web-design

Branding

Bekijk hier het interactieve Onderzoeksverslag

Eindpresentatie