Wijnhuis Van Gogh

Importeert mooie wijnen van een hoog kwaliteitsniveau, geproduceerd door wijnboeren met visie en een grote mate van eigenheid. Deze eigenschappen, menen wij, moeten terug te vinden zijn in het eindresultaat. De wijnen zijn te typeren als eigenwijs en karaktervol maar bovenal dienen ze in balans te zijn. Dit alles in een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Wijnhuis Van Gogh is opgericht in 2017 door Pascal Rebreyend. Van origine komt Pascal uit Boulogne-Billancourt (Frankrijk) en woont inmiddels in het mooie Zundert. Ook Vincent van Gogh was erg geïnteresseerd in wijn. Vincent heeft uiteindelijk meerdere schilderijen gemaakt over wijn met in het bijzonder: De Rode Wijngaard. De naam Wijnhuis Van Gogh is dan ook hierdoor ontstaan. In het logo zitten de rode en roze kleuren van het schilderij verwerkt, gecombineerd met de paarse en blauwe kleuren die in meerdere werken van Van Gogh vaak naar voren komen.

Wijnhuis Van Gogh is een actief en sympathiek bedrijf met korte lijnen naar haar klanten. Servicegericht, persoonlijk en flexibel. Klanten moeten in ons een partner zien die ze kunnen vertrouwen en met ze meedenkt. Aangezien ons team klein is, zijn wij persoonlijk bij alle facetten van ons bedrijf betrokken. Mede hierdoor kunnen wij adequaat reageren op al uw vragen en wensen.